Geen categorie

Clubkampioenschappen 2017

Beste zeilers,

Zoals jullie wellicht weten hebben de clubcompetitie dit jaar in een ander jasje gegoten. In plaats van wedstrijden verdeeld over het hele seizoen heb we dit jaar één gezellig weekend met zijn allen. En goed nieuws: dat weekend is al aankomend weekend!

Op 2 en 3 september organiseren we de Clubkampioenschappen, waarin we met elkaar gaan kijken wie zich een heel jaar lang clubkampioen van Hellecat mag noemen! Het wordt een weekend voor iedereen, zowel de ervaren wedstrijdzeilers als de recreatieve zeilers, jong en oud, iedereen kan meedoen.

2 september beginnen we om 11 uur met een uitgebreide briefing. Hierin zal door ervaren wedstrijd zeilers uitgebreid aandacht besteed worden aan de procedures tijdens een wedstrijd en kan je hen het hemd van het lijf vragen over alles wat met catamaran zeilen te maken heeft.

Om 13 uur gaan we dan het water op: om het een beetje spannend te maken zullen we een alternatieve baan varen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit bijvoorbeeld een rondje Slijkplaat zijn of een baan met een aparte vorm. Wil je weten wat het precies wordt? Dat hoor je tijdens de briefing!

Na het zeilen zal er goed voor jullie gezorgd worden door de barcommissie in de vorm van een barbecue! Gezellig met een drankje napraten over de wedstrijden hoort er natuurlijk ook bij!

Zondag 3 september zal de start om 11 uur zijn, zodat we weer op tijd het water af zijn voor de prijsuitreiking.

En het beste van allemaal: het kost helemaal niks om mee te doen!

Mocht je enthousiast zijn geworden kan je je alvast aanmelden door een mail te sturen naar wedstrijdcommissie@hellecat.nl om je op te geven. Dan weten wij voor hoeveel mensen we eten moeten verzorgen.

Ook als je nog vragen hebt kan je contact opnemen via dit email adres.

Wij hopen iedereen te zien volgend weekend op het strand voor een gezellig zeilweekend!

Lynn Pieters

Wedstrijdcommissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *