Geen categorie

Clubkampioenschap 2018

Zoals u welllicht reeds in de verschillende media hebt kunnen lezen, verschillende weersdeskundigen hebt horen vertellen en welllicht reeds aan den lijve hebt kunnen ondervinden is het nu al en wordt het komende dagen bijzonder onstuimig weer.

Hoewel de zaterdag misschien nog mogelijkheden geeft om tussen de buien door een wedstrijd te zeilen zullen zondag voor bijna zeker hiervoor geen mogelijkheden zijn.

Aangezien we er een leuk feestje van willen maken moet het weer dan ook wel meewerken. Wij constateren dan ook tot onze spijt dat het niet mogelijk is dit feestje dit weekend te houden.

Wij realiseren ons dat nu vele teleurgesteld zijn en niet weten wat a.s. zaterdag en zondag met hun tijd te doen. Op zaterdag zullen we voor deze leden vanaf 13:00 uur een lekker kopje soep schenken.

De clubkampioenschappen 2018 zullen naar een ander moment worden verplaatst. Aangezien de wedstrijdagenda behoorlijk vol zit zal het of een combinatie van andere wedstrijden zijn of een moment in november. Wij houden u op de hoogte!

Hellecat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *