Geen categorie

ALV en Nieuwjaarsreceptie

Zeilvrienden,

Het bestuur van Hellecat nodigt u graag uit voor de ALV en de aansluitende nieuwjaarsreceptie op zondag 20 januari aanstaande in ons clubhuis.

We zijn nu weer over de helft van ons winterreces en kijken vooruit naar het nieuwe seizoen. Er zijn veel activiteiten gepland en voorzien waarover het bestuur u wilt informeren en graag uw mening hoort.

De ALV gaat naast de standaard onderwerpen o.a. over: onderhoudsklussen, uitbreiding zwaarden- en roerenberging, verbeterde toegankelijkheid clubgebouw en container, aanschaf nieuwe tractor, subsidieaanvragen ter stimulering onderhoud (BTW wijziging), bardienst- en werkbeurtbezettingen, aanpassingen van het huishoudelijk reglement n.a.v. genomen en te nemen beslissingen, financiële resultaten en begroting, jeugdzeilen en de wedstrijdkalender voor het nieuwe seizoen. Kortom een mooi gevulde agenda voor de ALV. De officiële uitnodiging en de agenda met bijlagen zullen u vanaf dinsdag worden toegezonden. Wilt u rekening houden dat u a.s. zondag ook al kunt inschrijven voor uw bardienst en of werkbeurt? Het is voor de planning wel zo makkelijk als dit ruim voor de seizoenstart gereed is.

Aansluitend op de ALV zullen wij zoals gebruikelijk met u proosten op het nieuwe jaar. Korte toespraken, bubbeltjeswijn en de gebruikelijke happerijen. De ALV staat open voor elke geïnteresseerde. Hoe meer zielen hoe groter de vreugd. Dus neem uw geïnteresseerde vriend, partner of kind gerust mee!

De inloop voor de ALV is 12:30 uur. De ALV zal starten om 13:00 uur. Tijdens de ALV hebben alleen geregistreerde leden na registratie stemrecht.

Na de ALV zal de nieuwjaarsreceptie om ca. 14:45 uur aanvangen.

Graag tot zondag 20 januari aanstaande!

Het bestuur,

Bob, Collin, Stephan, Sergio en Henk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *