Geen categorie

Oktoberbokaal & RTG

Oktoberbokaal & RTG

RTG kan dit jaar het grootste catamaran event van het jaar worden, nu de Ronde om Texel dit jaar niet door kon gaan. We willen iedereen van de club vragen om een bijdrage te leveren om dit event tot een ongekend succes te maken.
 
Bardienst, inschrijvingen, rescue, hapjes maken, klaarzetten/opruimen, met de hoeveelheid verwachte boten kunnen we alle hulp gebruiken. Wil je iets doen? Laat het een van de bestuursleden weten.
 
Zet dus met grote letters in de agenda; 10 & 11 oktober RTG!
 
Rondom het RTG-weekend hebben we dit jaar ook weer een najaars bokaal. Elke zondag van de maand oktober zal er weer gevaren worden. Zet dus naast het weekend van RTG ook in de agenda; zondag 4/11/18/25 oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *