Geen categorie

Open Dutch Challenger Cup

Open Dutch Challenger Cup

Begin augustus met temperaturen ver boven de 30, meer dan 50 boten met 85 ingeschreven deelnemers, was het tijd voor de Open Dutch Challanger Cup. Een mooie samenwerking tussen Hellecat en Nacra Racing, waar we met elkaar hebben laten zien hoe mooi wedstrijdvaren kan zijn. De gretigheid waarmee iedereen ondanks de hitte het water op stapte, was bijzonder mooi om te ervaren. Er is serieus hard gevaren, met in elke klasse een mooi en terecht podium.
 
Benieuwd naar alle uitslagen? Klik hier.
 
Ook was het verbouwde Quackstrand erg druk met dagjes mensen die verkoeling zochten. Ondanks de drukte was er voor iedereen voldoende parkeerruimte, iets waar eerst nog zorgen over waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *