Nieuwsbrief, Wedstrijd zaken

Oktober bokaal van start

Oktober bokaal van start

Zondag 11 oktober, is dan toch echt de oktober bokaal van start gegaan. De dag begon met een aantal regenbuien en uitstel vanwege te weinig wind. Tijdens de uitstel hebben een aantal zeilers een mooie reddingsactie op touw gezet voor een klein hondje dat niet meer zelfstandig kon terugkeren naar de kant. Met de clubboot is het hondje veilig teruggebracht naar de familie op de wal. De inzet werd erg gewaardeerd; een lief kaartje en chocolaatjes zijn als bedankje gebracht.

Na een uur uitstel, klonk er om 13:00 dan toch het eerste start signaal. Uiteindelijke bouwde de wind goed op, van 4 tot uiteindelijk 24 knopen wind en konden er 4 mooie races gevaren worden. Wedstrijdleider Menno had er een actieve herfstbaan in gelegd, met wedstrijdjes van 28 minuten hadden weinig mensen het koud. Mede omdat er dit jaar weinig wedstrijden zijn gevaren door Covid-19, hadden sommige teams moeite om de boot overeind te houden.

Benieuwd naar de uitslagen? KLIK hier voor de uitslag.

Zondag 18 oktober is de volgende wedstrijd dag, start om 11:00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *