Geen categorie

Toeschouwersboot Ronde Tiengemeten

Net als vorig jaar kunnen familie en andere belangstellenden tijdens de Ronde Tiengemeten meevaren op de toeschouwersboot. Aangezien het schip tevens functioneert als controleschip bij de gate (ter hoogte van Middelharnis) heb je aan boord een leuk zicht op de zeilers. Nadat de laatste catamaran door de gate is gevaren vaar je terug en wordt je weer afgezet in Hellevoetsluis. De boot zal omstreeks 10:45 wegvaren vanuit de haven in Hellevoetsluis. Naar verwachting ben je omstreeks 15:00 weer terug.

Kosten zijn €2,50 per persoon. Afrekenen kan aan boord. Je dient zelf een zwemvest en lunch mee te nemen (koffie en thee zijn aanwezig). Neem ook warme kleding mee want niet iedereen kan binnen zitten. Opstappen om 10:30 bij de kade vlakbij Restaurant Aquarius in Hellevoetsluis.

Let op: vooraf aanmelden, want er is een beperkt aantal plaatsen (ca. 15). 

Aanmelden via e-mail bij toeschouwersboot@hellecat.com. Geef daarbij je volledige naam en leeftijd door met een telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Na aanmelden krijg je nog een bevestiging via email.

Namens de RTG commissie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *