Geen categorie

Europees Kampioenschap Formule 16

Zoals je misschien al gehoord hebt tijdens de ALV begin dit jaar hebben we als vereniging de eer om het EK F16 te organiseren. Het evenement zal plaatsvinden van 21 tot 27 juli en belooft een groot feest te worden!

De organisatie is druk bezig om een mooi programma samen te stellen voor alle (inter)nationale teams om ons als Hellecat zijnde goed voor de dag te doen komen. Om een tipje van de sluier op te lichten: Er zal onder andere een Captains dinner georganiseerd worden, er is een toeschouwersboot, goed gevulde goodiebags en een top fotograaf op het water om alles mooi vast te leggen.

Er moet nog veel gebeuren voordat het zo ver is en een aantal van onze leden hebben ons als organisatie al weten te vinden. Maar vele handen maken licht werk! We zouden het heel erg op prijs stellen als er meer leden zijn die vanuit hun werk bijvoorbeeld ons zouden kunnen ondersteunen in bepaalde aspecten van de organisatie. We hebben van alles nodig zoals grote tenten voor op het terras, stroomvoorziening, verlichting, maar ook zeker gewoon extra handjes tijdens het evenement, bijvoorbeeld op de resue/wedstrijd boot en achter de bar.

Mocht je het leuk vinden om mee te helpen om er een geweldig evenement van te maken of kan jij (of jouw bedrijf) iets betekenen voor ons in de vorm van sponsoring, neem dan contact op met één van de commissie leden! Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Wij hopen op veel enthousiaste zeilers, zodat we met zijn allen een mooi evenement neer kunnen zetten!

De organisatie van het EK F16,
Robin Mineur
Sander Mineur
Sanne Wielenga
Samantha Kruijf
Emma van Welij
Nikki Eijtjes
Anna Kroon

Menno Vercouteren
Walter Minderman

Het bestuur van Hellecat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *