Geen categorie

Wijziging bestuur

Beste leden,

Na een nieuwe start met een deels nieuw bestuur hebben we mooie resultaten neergezet als bestuur. De administratie is AVG ‘proof’ gemaakt, nieuwe verenigingssoftware is voorbereid, de bestuursvergaderingen hebben meer structuur, de keuken is gerenoveerd, het clubhuis is bijna geschilderd, de materialen voor de wedstrijden zijn vernieuwd of verbeterd, we hebben een AED gekocht en we hebben hele mooie evenementen georganiseerd. Dat alles dankzij de flinke inzet van de leden en het bestuur. We zijn goed op weg. Plannen om nog meer zaken op te pakken liggen klaar.

Daarom valt het mij zwaar u te moeten melden dat om hun moverende redenen de bestuursleden Lynn Pieters en Gert Jan van Scheers deze week hebben besloten hun bestuursfunctie per direct neer te leggen. Lynn en Gert Jan blijven wel lid van de vereniging en zullen niet minder vaak aanwezig zijn, maar zullen niet meer aanspreekbaar zijn vanuit hun voormalige bestuursfunctie.

Hellecat is Lynn en Gert Jan dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren hebben betekend voor Hellecat. Lynn en Gert Jan zullen net als de andere leden van Hellecat hun steentje bij blijven dragen om de vereniging goed te laten functioneren.

Deze situatie zorgt ervoor dat het bestuur van Hellecat thans bestaat uit Collin van Vugt, Bob Hoefnagel en ikzelf. Wij vertegenwoordigen het dagelijks bestuur. Het managen van de dagelijkse zaken is in vertrouwde handen. Echter voor de niet-dagelijkse zaken als barbeheer, zelfwerkzaamheid en de organisatie van de verschillende evenementen is de bezetting onvoldoende en dient er op redelijk korte termijn bestuurlijke aanvulling te komen. Al dan niet in een tijdelijke vorm.

Het bestuur zal op korte termijn een ALV uitschrijven om de ontstane situatie met u te bespreken en wellicht, indien de formele termijnen kunnen worden gehaald, een aantal nieuwe bestuursleden aan u voor te dragen voor besluitvorming.

Mochten er leden onder u zijn die graag een bestuursfunctie ambiëren laat dit dan aan ons weten. Wil je weten wat het werk van een bestuurslid inhoud vraag het ons.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Hellecat,

Henk de Graad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *