Nieuwsbrief

Clubzaken & Clubkampioenschappen

Clubzaken & Clubkampioenschappen

Het bestuur heeft de keuze gemaakt om de volle aandacht te geven aan de Oktoberbokaal en het Rondje Tiengemeten en daarmee de clubkampioenschappen van dit jaar te annuleren. Tijdens de oktoberwedstrijden zullen de Hellecat zeilers passend in het zonnetje gezet worden. Volgend jaar willen we de clubkampioenschappen aantrekkelijker maken voor minder ervaren wedstrijdzeilers. Als iemand hiervoor suggesties heeft om dit event aan te kleden, laat het ons weten!

Sinds afgelopen vrijdag 12 september hebben we een stroomstoring bij het clubhuis, waardoor de elektriciteit het niet overal altijd doet. De storing is veroorzaakt door de werkzaamheden aan de duinovergang, het laatste stukje van de strand update. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Aan het einde van de 4 Nations Cup, bij het van het strand halen van de boten, had de tractor even moeite met een koppelingsplaat. De tractor is opgehaald, wordt gerepareerd en zal snel weer inzetbaar zijn op de club.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *