RTG


Doordat Texel dit jaar niet is doorgegaan vanwege Corona, kan RTG het grootste catamaran event van het jaar worden!
 
Tijdens het weekend van RTG zal er beveiliging aanwezig zijn in de nachten van vrijdag en zaterdag, professionele beveiligers zullen waken over de boten en trailers. Daarnaast zullen er nog andere maatregelen getroffen worden, waarover later meer.
 
Helaas leven we nog steeds met vele maatregelen rondom het Covid virus, waardoor we ook voor RTG te maken krijgen met een maximale deelnemers aantal van 100 zeilers. Snel inschrijven is dus aan te bevelen, want vol is echt vol.
 
Inschrijven kan hier en downloaden van de notice is hier ook mogelijk. In de NOR is ook het programma terug te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *