Geen categorie

Het zeilseizoen is echt begonnen

Door het welbekende Covid virus, heeft ook het seizoen van 2021 een vertraagde start gekend. Lang mocht er niet in tweemans boten gevaren worden vanwege de beperkingen. De grote vloot met A-cat zeilers had hier gelukkig minder last van. Het clubhuis was lang gesloten, waardoor het bekende gezelligheidsgevoel toch wat minder was.

Ondertussen is het augustus en kan er gezegd worden dat het seizoen echt begonnen is. In deze Hollandse zomer wordt er veel gevaren op de club. Door de recente overstromingen in Limburg is het Haringvliet verkleurd en staan alle sluizen vol open. Hierdoor is de unieke situatie van duidelijke stroom ontstaan op de Haringvliet.

Het klinkt gek om te zeggen als het seizoen ‘pas net is losgebarsten’, toch kijken we al richting het najaar. In de komende drie maanden staan er mooie activiteiten op het programma. Met elkaar maken zorgen we voor prachtige afsluiter van het seizoen 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *