Events

Benieuwd naar welke events gehouden worden bij Hellecat? Bekijk de complete lijst hieronder. Alle events zijn onder voorbehoud van het weer en de geldende Covid-19 maatregelen vanuit de overheid.

Ben je als organisator van een event, of klasse vertegenwoordiger, op zoek naar een mooie locatie voor een zeilevent? Hellecat staat bekend om uitstekend wedstrijdmanagement, een strakke organisatie, prachtig vaarwater en gastvrij. Neem contact op met de wedstrijdcommissie voor alle mogelijkheden.

Voorjaarsbokaal (vervallen)
zondag
18
april
11:00 uur

Helaas komt de voorjaarsbokaal te vervallen gezien de geldende Covid-19 maatregelen van de Nederlandse overheid.

Leden dag April (vervallen)
zondag
18
april
12:00 uur

De eerste ledendag van het jaar! Aan de invulling van deze dag wordt gewerkt door het bestuur, alle suggesties zijn welkom. Met deze dag willen we leden bij elkaar brengen, om elkaar beter te leren kennen zowel op het strand als op het water. Meer informatie volgt.

ONK Nacra
vrijdag
7
mei
12:00 uur

Na een tropische editie in 2020 met 35° met alle Covid maatregelen in werking, is het tijd voor een vervolg. Na het succes van vorige jaar, zal dit jaar het event weer open staan voor alle catamarans van alle merken, Ook dit jaar zal Hellecat weer open staan voor alle deelnemers (en hopelijk toeschouwers). Meer...

A-Cat event
zaterdag
5
juni
12:00 uur

De Nederlandse vloot is bij een A-cat event altijd goed vertegenwoordigd, het beloofd dan ook weer een spektakel te worden. Meer informatie volgt.

Leden dag Juli
zaterdag
17
juli
12:00 uur

Deze tweede ledendag moet nog ingevuld worden, wat we zeker weten is dat deze dag in het teken staat van gezelligheid. Leden leren kennen (niet alleen op het water), dat zal deze dag centraal staan. Ideeën voor deze dag zijn zeker welkom, zo kunnen we er met elkaar wat moois van maken.

NK A-cat
vrijdag
27
augustus
12:00 uur

Traditioneel een zeer sterk deelnemersveld bij het Nederlands Kampioenschap A-cat. Zowel in de classic als in foiling klasse wordt er gestreden om de titel. Door deze klasse wordt Hellecat gezien als ‘onze huiskamer aan de haringvliet’, dat gevoel wordt ook dit event weer uitgedragen.

High Performance regatta
vrijdag
17
september
12:00 uur

It is about time for a high performance event where the sailers are in the lead. The formers organizers of the SPA/Delta Lloyd Regatta decided that is time to have an event on the highest level. So half September all the high performance sailers from all over the world are expected and more than welcome...

Najaars bokaal
zondag
3
oktober
12:00 uur

De traditionele afsluiting van het zeilseizoen, de Najaars bokaal. Ondanks het latere tijdstip in het jaar, staat zeilen in oktober vaak garant voor prachtige zeildagen. Een groot deelnemersveld met ervaren en minder ervaren wedstrijdzeilers, maakt de najaars bokaal tot een mooie seizoens afsluiter.

Ronde Tiengemeten
zaterdag
9
oktober
12:00 uur

Tijd voor de 40ste editie van Ronde Tiengemeten! Helaas kon door Covid-19 dit event in 2020 niet doorgaan, om toch de 40ste editie feestelijk te kunnen vieren is het event verplaatst. Meer informatie volgt later!

Afgelopen events