van het Bestuur

Handjes uit de mouwen op de klus dag

Handjes uit de mouwen op de klus dag

Op zaterdag 6 mei 2023 wordt er een klus dag georganiseerd om het clubhuis en terras van het nodige onderhoud te voorzien. Zo houden we met elkaar op een laagdrempelige en gezellige manier het clubhuis in stand. Van 10:00 tot ongeveer 16:00 zal er met elkaar de handen uit de mouwen gestoken worden. Er is genoeg te doen, dus er zit altijd iets bij wat bij je past.

De volgende klussen staan sowieso op de lijst: gebouw binnen en buitenzijde opfrissen ( schoonmaken en schilderen) terras onkruid vrij maken en schoon spuiten, vervolg kleedkamer en keuken extra schoonmaken. Andere zaken kunnen ook, heb je een goed idee overleg even met Fons.

Ben je niet in de gelegenheid om de hele dag te komen? Geen probleem alle hulp is welkom. Geef even aan bij Fons dat je er bij bent en van hoe laat tot hoelaat ongeveer, dan zorgen wij voor lekkere koffie en andere dingen.
immers, vele handen…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *