van het Bestuur

Succesvolle leden dag Mei 2022

De eerste leden dag in lange tijd was een zonnig succes! Veel leden hebben elkaar in de afgelopen twee jaar zeker wel opgezocht, maar in een grotere groep bleef het de afgelopen tijd wat beperkter. Met een nieuw seizoen dat net van start is, was dit een mooie kans om iedereen op een laagdrempelige manier weer bij elkaar te brengen.

Het zonnige weer had de wind een beetje verdreven, daardoor werd er helaas op vrijdag besloten dat de geplande wateractiviteit niet door kon gaan. Dat werd natuurlijk goed gemaakt bij de borrel en aansluitende BBQ. Met ongeveer 40 leden werd er bijgepraat, gelachen en gegeten.

Naast de borrel en BBQ, heeft de club gebruik gemaakt van het moment om Rob Klootwijk in het zonnetje te zetten. Na 43 jaar actief lid te zijn van Hellecat, doet hij sinds dit seizoen een stapje achteruit. Deze jaren lange inzet kan niet met een simpel bloemetje geëerd worden! Een mooi foto boek met lieve woorden is daarom gemaakt, als blijvende herinnering aan alle jaren bij Hellecat. Rob zal zeker niet verdwijnen van het strand en zal geregeld genieten van de zon op het terras.

Rob, we kunnen je niet genoeg bedanken voor al je jaren van inzet voor de club. Zowel op het water, voor onderhoud en natuurlijk de rescue. Zoals Eric het mooi verwoorden, je hebt leden, ere leden en daarna komt Rob.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *