Wedstrijd zaken

Voorbereidingen RTG begonnen

Voorbereidingen RTG begonnen

Op zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober 2022: Een jaarlijkse highlight in de agenda, Ronde Tiengemeten! Naast de Ronde om Texel, is RTG een van de grootste long-distance catamaranwedstrijd van Nederland.

RTG is elk jaar een groot event, wat veel positieve aandacht aan de club geeft. En alle helpende handjes zijn hiervoor welkom. Kan je helpen? Laat het weten aan een van de bestuursleden of schrijf je online in via het zelfwerkzaamheid rooster. We zoeken nog leden die willen helpen op de volgende momenten;

Zaterdag

  • Bardienst zaterdag ochtend (08:30/15:00) 1x
  • Bardienst zaterdag middag (14:00/ 19:00 ongeveer) 2x
  • Zelfwerkzaamheid op het water hele dag, minimaal 4x

Zondag

  • Bardienst zondag ochtend (08:30/15:00) 2x
  • Bardienst zondag middag (14:00/ 18:00 ongeveer) 2x
  • Zelfwerkzaamheid op het water hele dag 2x.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *