van het Bestuur, Wedstrijd zaken

Wedstrijdkalender 2023 bekend

Wedstrijdkalender 2023 bekend

Hoewel de boot in de ‘kast’ staat, valt er genoeg te doen aan zeilzaken. Zo wordt er momenteel druk gewerkt aan het voorbereiden van de winter én seizoen 2023.

Voor de wedstrijden betekent dit de kalender samenstelen, vergunningen aanvragen, vrijwilligers, rescue en wedstrijdleiding zoeken, wedstrijd documenten maken, diners verzinnen en contact met de klasse organisaties om alles goed af te stemmen.

Voor 2023 is er een mooi verspreid programma gemaakt, waarbij voornamelijk de A-Cat klasse weer veel in hun ‘huiskamer aan het water’ zal varen. Gezien de vele A-Cat leden bij Hellecat zullen deze events voelen als een thuiswedstrijd.

We hopen iedereen weer snel te zien op het water!

En vergeet niet, als bestuur zoeken we nog helpende handjes voor kleine zaken. Wil je helpen maar weet je nog niet precies hoe? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met een van de bestuursleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *