Wedstrijd zaken

Het (wedstrijd) seizoen gaat bijna beginnen

Het (wedstrijd) seizoen gaat bijna beginnen

Hoewel het buiten nog niet altijd even lekker is, beginnen de eerste zeilkriebels wel te komen. Bootjes komen uit de kast, evenementen worden voorbereid, inschrijvingen gaan open, clubhuizen krijgen een voorjaarsschoonmaak, het strand worden voorbereid.

Ook bij Hellecat zijn de voorbereidingen in volle gang, daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Nog niet aangemeld voor een van de diensten? Inschrijven gaat gemakkelijk via je eigen inlogpagina op onze website, of neem even contact op met een van de bestuursleden. Er zijn genoeg zaken te doen, altijd wel een activiteit die bij je past.

Voor de wedstrijdzeilers onder ons; inschrijven voor het eerste klasse event is mogelijk. Op 13/14 mei zullen de A-Cat en F16 zeilers strijden om het eerste podium van het jaar. Inschrijven gaat via Manage2Sail en kan hier gedaan worden. Schrijf je tijdig in, dan kan je dat lekker voordelig doen.
Als je dan toch bezig bent met inschrijven, ook Ronde Texel heeft haar inschrijvingen geopend!

Tot snel op het strand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *